Erkend leerbedrijf SBB

Erkend leerbedrijf SBB

Stage Business Administration & Control Specialist

Wist u dat wij ook een erkend leerbedrijf zijn voor de MBO-opleiding Business Administration & Control Specialist, niveau 4?

We weten zelf uit ervaring hoe belangrijk het is voor aankomend professionals om de kans te krijgen hun reeds op school opgedane kennis te mogen toetsen in de praktijk, met daarbij uiteraard ook een kijkje in onze dagelijkse werkzaamheden.

Door deze erkenning om stages en leerbanen te mogen verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs is het voor ons mogelijk om studenten van het MBO een leuke werkplek in de praktijk aan te kunnen bieden. Waarbij we ook ons voordeel duidelijk in beeld hebben, namelijk de inspiratie die jong en aanstormend talent ons kan bieden. Kortom, een win-win-situatie.

En dat het bovenstaande verhaal ook in de praktijk goed uitpakt, hebben we inmiddels mogen ervaren: de eerste student heeft dit schooljaar reeds zijn stage bij ons gelopen en dat is zowel ons als de stagiair prima bevallen en wij zien dan ook weer graag een nieuwe stagiair verschijnen.