Van Voren Accountants - Filosofie

De filosofie van Van Voren Accountants is onze klanten steeds een zo hoog mogelijke kwaliteit te bieden en optimaal van dienst te zijn. De vraag is niet welke dienstverlening wij in huis hebben, maar hoe we onze dienstverlening op uw behoefte kunnen afstemmen.

Bedreven, betrokken en betrouwbaar

Sinds de oprichting in juni 1999 hanteert Van Voren Accountants de volgende kernwoorden: bedrevenheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Bij ons bent u geen nummer, maar een mens. U staat centraal in onze bedrijfsvoering. Een persoonlijke benadering is de basis voor een langdurige relatie en die benadering zorgt er ook voor dat wij weten wat er bij u of uw onderneming leeft. En daardoor ook een juist advies geven.

Laagdrempelig

Door al onze werkzaamheden binnen een laagdrempelige omgeving en in een ontspannen sfeer uit te voeren, kunt u altijd bij ons binnenlopen en om advies vragen, het maakt niet uit of dit nu het voeren van uw zakelijke administratie betreft of een verandering in de relationele sfeer. Onze goed opgeleide werknemers staan u graag te woord.