Uitbreiding directie

Jimmy de Bruyn is toegetreden tot onze directie, klik hier voor het uitgebreide nieuwsbericht.

 

IJzendijke, 6 september 2017

 

Geachte lezer,

Bij deze willen wij u op de hoogte brengen van het heuglijke feit dat wij met ingang van heden een nieuw directielid binnen ons kantoor mogen verwelkomen, en wel de heer Jimmy de Bruyn.

Tot op heden bestond de directie, zoals bij u bekend, uit Peter van Voren en Annabel Dekkers – van Voren. In verband met de groei van ons kantoor en uiteraard ook alvast met een blik op de toekomst was een uitbreiding van de directie met een nieuwe (register)accountant gewenst.

Het aanstellen van een nieuw directielid is natuurlijk een proces dat zorgvuldig uitgevoerd dient te worden, maar na een kennismakingsperiode van zo’n 8 maanden is van beide kanten gebleken dat er een groot enthousiasme aanwezig was om de verdere samenwerking te concretiseren. Verderop in dit bericht zal Jimmy zich nog even kort aan u voorstellen.

Deze uitbreiding betekent voor ons kantoor vooral dat wij onze bestaande en toekomstige klanten op dezelfde (voor ons kantoor kenmerkende) persoonlijke wijze kunnen blijven benaderen, en wij benadrukken bij deze dan ook nogmaals dat wij u ook in de toekomst graag van dienst zullen zijn!

 

Met vriendelijke groet,                                                                    

Peter van Voren AA                      Annabel Dekkers – van Voren AA                           Jimmy de Bruyn RA

                                         

 

Geachte lezer,

Graag wil ik mijzelf kort voorstellen voor diegenen die mijn naam nog niet hebben zien langskomen. Vanaf 1 januari 2017 ben ik reeds werkzaam bij Van Voren Accountants. Ik ben 31 jaar oud en woonachtig in Sint-Jansteen met mijn vriendin Katrijn en onze twee zoontjes Lars van 2 jaar en Noah van 1,5 maand.

 

Na mijn opleiding Accountancy heb ik circa 10 jaar werkervaring opgedaan bij Ernst & Young Accountants op de vestigingen Terneuzen, Breda en Eindhoven. In deze periode heb ik mijn studie tot Registeraccountant afgerond op de Nyenrode Business Universiteit. De laatste jaren kwam steeds meer de behoefte op om weer nagenoeg volledig werkzaam te zijn in mijn eigen Zeeuws-Vlaamse regio.

 

De afgelopen 8 maanden bij Van Voren Accountants zijn mij uitermate goed bevallen, waardoor ik met veel vertrouwen en energie uitkijk naar de toekomst. Ik ben daarom ook trots op het feit dat ik mag toetreden tot de directie van ons mooie kantoor en kijk er naar uit om de komende jaren velen van u nader te leren kennen en van dienst te kunnen zijn op administratief en adviserend gebied.

 

Tot ziens!

Jimmy de Bruyn RA